etablert 1988

Bekken snekkerverksted

Mestermerke

Bekken snekkerverksted -
Kongsvegen 86, 2670 Otta
Tlf./faks: 61 23 13 60
epost: kjersti@bekkensnekker.no
Foretaksnr. 981 910 842

Bekken Snekkerverksted har så vidt vi vet bare tilfredse kunder fra hele vår 28-årige historie. Mange av dem er villige til å ta imot mulige nye kunder hos oss, og vise fram produkter som vi har levert hos dem tidligere. Ta kontakt, så skal vi se om vi kan finne noen som det passer å besøke.

Vi oppfatter prosessen fra kundens første kontakt med oss og fram til møbelet/innredninga er ferdig tegnet som like viktig som selve produksjonsprosessen. Kunden inviteres og oppfordres til å tenke gjennom og definere sine ønsker og behov, og vi hjelper til med råd og veiledende spørsmål.

Vi har ingen standard produksjon,- det er ikke våre produksjonsmetoder som skal avgjøre hvordan dine møbler skal se ut eller hva slags løsning du skal ha i kjøkkenet. Vi starter hver jobb med blanke ark og uhøvla planker – ikke datalagrede tegninger og halvfabrikater. Derfor blir det også mange enestående løsninger. ”Umulige” rom og sære ønsker er ingen problem. Løsningen blir ikke nødvendigvis dyrere enn ”standard” – for vi må kappe og høvle planken uansett.

Fotografiene på nettstedet gir forhåpentlig uttrykk for våre estetiske og kvalitetsmessige krav. Vi ønsker stor variasjon i oppdragene og tilstreber ulike løsninger og utforming – for da er det moro å være snekker.
Derfor: Allsidighet er vår spesialitet.